Rouwboeket

Rouwboeket: een rouwarrangement is uitermate geschikt om een laatste eer te bewijzen aan een overledene. Onze ervaring leert dat het bij een afscheid van belang is dat de bloemen passen bij de herinneringen die u aan de overledene heeft of voldoen aan de wensen van de overledene of nabestaande. Bij de Uitvaartbloemist te Zwijndrecht zijn we gespecialiseerd in het maken van rouwstukken, rouwboeketten en andere rouwarrangementen.
Of het nu gaat om een rouwstuk, rouwboeket of slechts een enkele roos, wij staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Ook hebben wij een ruime keuze aan rouwlinten en opdruk in zwart of goud, voor een persoonlijke laatste groet. Daarnaast kunnen wij ook de decoratie van de kerk of aula voor u verzorgen. Wij helpen u graag met de keuze voor een stijlvol rouwarrangement dat rekening houdt met alle wensen.

Het vervoeren van de rouwstukken kan hoge kosten met zich mee brengen. Uitvaartbloemist Zwijndrecht kan, indien u dit wenst, uw rouwstukken vervoeren van plaats van opbaring naar de begraafplaats of crematorium.

Onze winkel is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 078 – 6196199 en na 17.30 uur op:  06-1814 9292. Het adres is: Jeda Flowers, Passage 13-15, 3331 CM Zwijndrecht.

Voorbeelden: Fleurop-Rouwwerk

Ja, ik wil hierover gebeld worden.

    Naam

    Telefoonnummer

    Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen